1er de Maig 2016. Recuperar drets, passar a l’ofensiva!

1er de Maig 2016. Recuperar drets, passar a l’ofensiva!

SHARE:

El sistema capitalista esta establint un model socioeconòmic de precarietat i de misèria. El gran augment de la productivitat del treball vinculat a l...

El PCPV mostra el seu suport als educadors i educadores d’educació especial que aniran a la vaga
El Partit Comunista muestra su total apoyo a la retirada de la Cruz de Callosa que rinde tributo al fascismo

El sistema capitalista esta establint un model socioeconòmic de precarietat i de misèria. El gran augment de la productivitat del treball vinculat a l’aplicació de noves tecnologies, combinat amb el règim de relacions socials capitalistes, basades en l’explotació i en l’extracció de plusvàlua, fa que cada cop s’exigeix més als treballadors i treballadores contractats i cada cop és més alt el percentatge d’atur. Entretant en aquestes condicions, al mercat laboral proliferen els baixos salaris, contractes curts i precaris que afecten a bona part de la població activa.

Al País Valencià l’atur s’ha estancat en al voltant de mig milió de persones, no menys del 20%. La prolongació durant anys d’aquesta situació econòmica insostenible fa que les prestacions econòmiques nomes apleguen a la meitat dels i les afectades. Al seu torn la nova contractació de la que es vanaglorien els governs te una taxa de temporalitat del 90%. La manca d’estabilitat en el treball fa que els treballadors i treballadores no puguem els nostres cada cop més escassos drets laborals, però sobretot ens crea moltes dificultats per a viure.

La situació en la que vivim i treballem requereix d’una organització conscient i seriosa de la classe obrera. Els treballadors i treballadores hem de ser protagonistes directes de la defensa dels nostres drets, de la conquesta del nostre futur. És necessari un canvi polític en profunditat, però eixe canvi l’hem de protagonitzar nosaltres. Ens hem d’organitzar al carrer  i al tall per a dur els plantejaments de la classe obrera al centre del conflicte polític i social. Hem d’aconseguir governs favorables a les nostres reivindicacions, però amb governs d’un o altre signe hem de ser exigents des de la nostra pròpia organització.

La classe obrera tenim la necessitat d’organitzar-nos sindical i políticament. Hem d’organitzar-nos políticament als centres de treball per elevar el nostre conflicte a tots els àmbits de la societat incloses les institucions democràtiques. Des del Partit Comunista estem treballant en eixe sentit. Hem d’organitzar el PCPV als centres de treball perquè la classe obrera faça sentir la seua força en el conflicte polític. El Partit Comunista ha de ser el verdader partit de la classe obrera, com sempre! Ningú no defensarà els nostres interessos millor que nosaltres mateix. Organitzar-nos en el Partit Comunista és la garantía de que els canvis polítics apleguen a la classe obrera.

Visca la lluita de la classe obrera!

Visca el 1er de Maig!

Manifiesto 1º Mayo del PCE:

http://www.pce.es/secretarias/secmundodeltrabajo/pl.php?id=5946

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Cargando…
Abrir la barra de herramientas