El PCPV mostra el seu suport als educadors i educadores d’educació especial que aniran a la vaga

El PCPV mostra el seu suport als educadors i educadores d’educació especial que aniran a la vaga

SHARE:

El Partit Comunista del País Valencià mostra el seu suport als educadors i educadores d’educació especial que aniran a la vaga els propers 31 de...

Comunicado del PCPV sobre la situación en Siria y ante las próximas convocatorias sobre la guerra
El Partit Comunista muestra su total apoyo a la retirada de la Cruz de Callosa que rinde tributo al fascismo

El Partit Comunista del País Valencià mostra el seu suport als educadors i educadores d’educació especial que aniran a la vaga els propers 31 de maig, de 9 a 12, i 9 de juny, de 12 a 15.

Després d’un any de mobilitzacions reivindicant la seua tasca docent i exigint a la Conselleria d’Educació que respecte els drets laborals i acate la Sentència de 5 d’octubre de 2016 del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 10 de València que estableix que els/les educador/es no han d’assumir les funcions de monitor/es de menjador escolar. Una funció que a més a més beneficia a les empreses privades que gestionen els menjadors, proporcionant-los ma d’obra gratuïta a aquestes, i produint-se així una cessió il·legal de treballadors.

El Partit Comunista del País Valencià entén que aquestes pràctiques contra els treballadors i treballadores no són pròpies d’un govern progressista ni del canvi sinó d’un reaccionari i continuista de les polítiques del nefast govern popular. Per tant, l’organització comunista exigeix al govern valencià un canvi immediat que es fonamente en el respecte als treballadors i les treballadores garantint-los unes condicions laborals dignes si de veritat lluita per una escola pública de qualitat.

El PCPV fa una crida a la comunitat educativa i a la resta de treballadors/es a donar suport a la vaga en les següents concentracions:

31 de maig, de 9 a 12 hores, davant la Conselleria de Funció Pública de València.
31 de maig, de 10 a 11 hores, davant la Casa de les Bruixes, Avda Dr. Gadea, 10, Alacant
9 de juny, de 12 a 15 hores, davant la Conselleria d’Educació de València.
9 de juny, de 12:30h a 14h, davant la Casa de les Bruixes, Avda Dr. Gadea, 10, Alacant

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Cargando…
Abrir la barra de herramientas